گذراندن روش تحقیق عمومی الزامی است

تاریخ انتشار: 1399/06/02

گذراندن روش تحقیق عمومی الزامی است

با توجه به آنکه دانشجویان گروه مدیریت رسانه، دو درس روش تحقیق کیفی و کمی را در برنامه‌های آموزشی خود دارند برخی از دانشجویان درباره الزامی بودن درس روش تحقیق عمومی پرسش‌هایی دارند که در ادامه نکاتی در این زمینه آمده است:

1. روش تحقیق عمومی، مصوب معاونت پژوهش دانشگاه است که در 2 واحد و در طول یک ترم تحصیلی ارائه می‌گردد تا در پایان‌نامه نویسی مسیر بهتر و دقیق‌تری را برای دانشجویان ایجاد نماید.

2. روش تحقیق سرفصل‌هایی غیر از روش کمی و کیفی دارد و با سرفصل‌های مسئله یابی، موضوع یابی، پاراگراف نویسی، پروپوزال نویسی و ... برگزار می‌گردد.

3. دانشجویان ارشد ملزم به گذراندن این واحد درسی هستند و بدون کسب نمره از این درس فارغ‌التحصیل نمی‌شوند.

4. مجری برگزاری روش تحقیق معاونت پژوهش است و دانشکده تنها به جهت تسهیل در روند آموزشی این درس برای دانشجویان، همکاری می‌کند.

5. دانشجویان آموزش محور الزامی برای گذراندن این واحد درسی ندارند.