امضای تفاهم نامه همکاری با انجمن ارتباطات و تبلیغ حوزه

تاریخ انتشار: 1399/10/27

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه ادیان و مذاهب و انجمن علمی ارتباطات و تبلیغ حوزه به امضا رسید. در این جلسه تأکید شد که مهم‌ترین رشته در دانشگاه‌ها، رشته رسانه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در نشستی که روز چهارشنبه 24 دی‌ماه 1399 با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب و حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد واعظ موسوی رئیس انجمن علمی ارتباطات و تبلیغ حوزه برگزار شد، تفاهم‌نامه همکاری بین رؤسای دو مرکز به امضا رسید.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب در این دیدار با اشاره به جایگاه انجمن ارتباطات و تبلیغ گفت: معتقدم مهم‌ترین رشته در دانشگاه‌ها، رشته رسانه است، چراکه آینده در دست رسانه است. در این ایام کرونا مشخص شد که چقدر رسانه حرف اول را می‌زند.

وی افزود: ارتباط ما با دنیا قطع است و هیچ ارتباطات و رسانه قوی نداریم و در شبکه‌های دنیا هیچ جایی نداریم. شاید جمهوری اسلامی از نظر سیاسی در دنیا مطرح باشد، اما به عنوان حوزه علمیه قم و نهاد فکری جهان، به شکل واقعی مطرح هم نیست. برای مثال ترامپ در شبکه‌های خبری چند بار نشان داده می‌شود؟ پاپ چند بار؟

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب خاطرنشان ساخت: می‌گویند چرا به قمه زدن اشکال می‌گیرید؟ در کشور فیلیپین مراسم به صلیب کشیدن وجود دارد. در جواب باید گفت ما مدعی تفکر اسلامی و مدعی رهبری جهان هستیم، ولی آن‌ها نیستند. ما مدعی هستیم ولی در هیچ کجا مطرح نیستیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین واعظ موسوی نیز در این دیدار گفت: انجمن‌های علمی آن‌طور که باید اولاً از سوی بدنه حوزه و در ادامه از سوی مسئولان، سیاست‌گذاران و برنامه‌ریزان حوزه، حمایت نمی‌شوند. کارهای علمی پشتوانه مالی و امکانات ویژه می‌خواهد.

متن تفاهم نامه:

برچسب ها : سید ابوالحسن نواب, دانشگاه ادیان و مذاهب, سید محمد واعظ موسوی, تفاهم نام, انجمن ارتباطات و تبلیغ حوزه, رسانه